Krogsveen om Nordvik: - Stigmatiserer en hel yrkesgruppe

Eiendomsnestor Gunnar Krogsveen mener Nils Nordviks vifting med klokker, biler og dyre dresser påvirker hele eiendomsmeglerbransjen i negativ retning. Det er Nordvik selv langt fra enig i.

Nils Nordvik - Foto: Finansavisen

Eiendomsnestor Gunnar Krogsveen mener senior­megler Nils Nordvik skader hele eiendomsmegler­bransjen med å eksponere seg med dyre klokker og italienske dresser, skriver Dagens Næringsliv.- Det er nok mange som tenkte at det var det endelige beviset på at eiendomsmeglerne er en profittjagende gjeng, sier Krogsveen, og viser til et portrettintervju i samme avis.Han er mest redd for at de unges holdning til eiendomsmegleryrket vil bli påvirket i negativ retning.- Vi har alltid hatt en og annen doldis i bransjen, men det bør ikke ryddes plass til for mange av dem. Jeg er engstelig for at holdningen hans smitter over på de unge som kommer inn i bransjen, slik at de tror at eiendomsmegling handler om kvikk fiks og dyre klokker, sier han.Nordvik selv er ifølge avisen ikke imponert over Krogsveens behov for å slå ned på klokkesamlingens hans eller hans aversjon mot å skru av mobilen.- Dette er surmaget og jantelov, sier han.- Andre samler på vin og frimerker. Jeg samler på klokker. Jeg prøver ikke å fremstille meg selv som et luksusdyr. Jeg har vanlig bil og et vanlig hus – riktignok med god beliggenhet. Man skal også huske på at gjennomsnittslønnen for en megler ikke er høy. Lønnen avhenger av hvor suksessfull du er, sier Nordvik til DN.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker