Anne Rimmen og Ailo Gaup selger huset

Kjendisparet Ailo Gaup og Anne Rimmen selger huset sitt på Kongsberg.

Anne Rimmen og Ailo Gaup - Foto - Scanpix
Næringseiendom

"Det er med blandede følelser vi nå legger huset i Kongsberg ut for salg", skriver Anne Rimmen på sin Instagram-profil  der hun har 41,800 følgere, melder Botrend ."Med et nytt familiemedlem på gang, blir det for mye med to boliger for oss", skriver hun. Programleder Rimmen, er høygravid med parets første barn. Gaup bruker også Instagram til å markedsføre salget."Etter å ha lagt hele sjela vår i dette huset, som vi er så glad i, har vi nå bestemt oss for å legge det ut for salg. Med en liten babygutt på vei, blir det litt langt å pendle".Paret har boliger både i Oslo og på Kongsberg, men selger nå sistnevnte. Huset i Spenningsgate på Kongsberg har et bruttoareal på 288 kvm, fordelt på to etasjer. Det er bygget i 1988, og har blant annet fire soverom og sovealkove. Prisantydningen er på 5.990.000 kroner.- Boligen er betydelig påkostet både innvendig og utvendig i senere tid og fremstår med gjennomgående høy standard. Det er ikke ofte det er slike eiendommer for salg i Kongsberg, og er derfor takknemlig for å få lov til å selge boligen som ligger i prisvinnende Spenningsgate, et eldre, særpreget og attraktivt boligområde på vestsiden av Kongsberg, sier megler og avdelingsleder hos Dialog Eiendomsmegling på Kongsberg, Lars Martin Nilsrud til Botrend.

eiendom
bolig
Nyheter
Næringseiendom
Bolig