Bjølgerud: Vi opplever enorm etterspørsel

Pangea Property-topp Bård Bjølgerud mener det er mangel på objekter, ikke mangel på finansiering og kapital, som er problemet i dagens marked for næringseiendom.

Toppsjef og partner i Pangea Property Partners, Bård Bjølgerud, mener at det innen næringseiendom ikke er mangel på finansiering og kapital, men mangel på investeringsobjekter, skriver Dagens Næringsliv.Eksperter meldte tirsdag at de i år tror på en halvering i kjøp og salg av næringseiendom. Den oppfatningen deler ikke Bjølgerud.- Vi opplever det ikke på den måten. Vi sitter i møter med bankene og internasjonale oppkjøpere, og opplever enorm etterspørsel. Bankene er ikke vanskelige, og det er veldig få transaksjoner man hører om som har havarert på grunn av dem, sier Bjølgerud til avisen.Han viser til at de nå har rundt 40 investorer, hvorav en rekke internasjonale, som alle har vist sin interesse tegnet konfidensialitetsavtaler knyttet til salget av dagligvarekjeden ICAs eiendommer i Norge, som Pangea forestår.


Les også