Da Finansavisen først omtalte planene om å etablere en internasjonal skole med inntil 100 elever i fjor sommer, tok det ikke lang tid før de første naboene i Kristinelundveien, mellom Vigelandsparken og Bygdøy allé, uttrykte sin bekymring.Selv om både bydelspolitikere og Byantikvaren sa ja til Evensens planer om å omregulere tomten til skoleformål, engasjerte beboere i nærområdet advokater som sendte bekymrede innsigelser til Plan- og bygningsetaten.Ifølge Finansavisen kaster nå Jens Evensen inn håndkledet og satser på utleieboliger fremfor for klasserom.- Jeg hadde et veldig sterkt ønske om å bygge denne skolen. Det kan hende vi hadde fått det til om vi presset og sto på, men det har gått mye tid nå. Derfor snur vi oss rundt og bygger heller boliger, sier Evensen til Finansavisen.Eiendommen er fra 1911 har forfalt i flere år. Etter flere forsøk på å selge eiendommen, fikk Evensen tilslaget for 26,5 millioner kroner. Det var langt mindre enn hva de forrige eierne opprinnelige ville ha for bygget. Med oppussing regner Evensen med å ha investert 45 millioner.- Det blir fine utleieboliger med ulik størrelse, men alle leilighetene får to soverom. De som leier får også parkeringsplass på tomten ute eller i garasjen. Jeg håper også å få bygge en heis, sier Evensen til Finansavisen.Noen umiddelbar gullkantet investering vil han ikke kalle prosjektet, siden det koster en del å sette i stand bygget etter år med forfall. Men, området er attraktivt og om man deler de ni leilighetene med parkeringsplass på 45 millioner, så blir snittprisen pr. leilighet lav.Styreleder Fatih Mehmet Deveci i Northern Lights International School sier skolen og Evensen skilles som venner.