Gjelsten har stor tro på eiendomsmarkedet

Bjørn Rune Gjelsten. Iván Kverme

Bjørn Rune Gjelsten tror ikke på noen sprekk i boligmarkedet. Nå vil han kjøpe seg opp i næringseiendom, skriver Dagens Næringsliv.Investorens to store eiendomsselskaper, Fabritius og Profier, satt igjen med et overskudd på nær 100 millioner kroner i fjor.Les også: Gjelsten deler ut millionbonuser- Jeg har stor tro på eiendomsmarkedet, spesielt i sentrale strøk som Stor-Oslo. De beste og dyreste enhetene tror jeg ikke vil få noen nedtur. Overordnet for Norge sprekker det ikke, men kan det likevel være fall i takt med arbeidsmarkedet lokalt, sier Gjelsten til avisen.Gjennom Fabritius skal han nå kjøpe seg opp innen næringseiendom. I dag eier selskapet 90.000 kvadratmeter eiendom, noe som ifølge DN nå skal dobles.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker