Meglertopper spår kraftig prisvekst i Oslo

Boligprisene i Oslo er på full fart oppover og vil stige minst 25 prosent i løpet av 2016 og 2017.

Næringseiendom

Dette spår meglertopper overfor Finansavisen.– Trenden vi har sett i Oslo-regionen gjennom våren har bare forsterket seg, sier administrerende direktør Terje Halvorsen i DNB Eiendom til avisen.Han spår en juli man aldri har sett maken til og begrunner dette med sterkt prispress og en ubalanse i markedet mellom tilbud og etterspørsel. Også på lengre sikt tror han prisene skal kraftig opp.– Ser man dette året og neste år under ett, tror jeg det kan bli snakk om en prisstigning på 25 til 30 prosent, sier Halvorsen.Han får støtte av Grethe W. Meier, administrerende direktør i Privatmegleren. Hun mener man vil se en prisoppgang på minst 25 prosent i hovedstaden fra starten av dette året til utgangen av 2017.– Det er ingenting som tyder på at dagens marked vil endre seg i Oslo, sier Meier. (©NTB)

bolig
boligprisene
boligmarkedet
privatmegleren
dnb eiendom
Nyheter
Næringseiendom