Veidekke bygger leiligheter på Sotra

Prosjektet vil telle opptil 300 leiligheter når alt står ferdig.

Publisert 27. juni 2016 kl. 12.31
Oppdatert 27. juni 2016 klokken 12.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord

Straumesundet Bolig AS har inngått avtale med Veidekke Entreprenør AS om å bygge de første 58 leilighetene i prosjektet Straume sjøfront i Straumsundet vest for Bergen, går det frem av en børsmelding.Kontrakten er en totalentreprise, og oppgitt sum er 145 millioner kroner, eksklusive moms.Første byggetrinn i Sotra-prosjektet består av to bygg på syv etasjer som ligger vestvendt med store balkonger. Leilighetene blir fra 2-roms på 50 kvadratmeter til 6-roms på 166 kvadratmeter. De største leilighetene vil følge med store, private takterrasser.I Straume sjøfront kommer 250-300 nye leiligheter når alt står ferdig.Bak Straumesundet Bolig AS står Stangeland Gruppen, Trend Eiendom og Veidekke Eiendom AS.Veidekke har søkt Fjell kommune om igangsettingstillatelse på grunn og betongarbeider, og det er planlagt at byggearbeidene vil starte rett over ferien.Hele meldingen her.