Alfred Ydstebø planlegger å bygge for milliarder i Stavanger

– Det er riktig at vi satser mer enn noensinne, sier investor Alfred Ydstebø.

Alfred Ydstebø, styreleder i Acta - Foto: Finansavisen
Næringseiendom

Det er ikke mye som minner om oljekrisen når investor Alfred Ydstebø (46) bygger det som skal bli det råeste eiendomsprosjektet i Stavanger, skriver DN i dag.Som en del av hans nye milliardsatsing i eiendomsmarkedetm gjennom det heleide eiendomsselskap Base Property, planlegges det blant annet en leilighet i Stavangers mest fasjonable bydel, Egenes, på nærmere 350 kvadratmeter til over 30 millioner kroner. Og Ydstebø kan fortelle at det er interesse for leiligheten.- Vi har allerede to som er svært interessert i denne leiligheten, sier han til avisen.Tilsammen kan konsernet, ifølge DN, alene og sammen med partnere, komme til å starte byggingen av eiendommer for over to milliarder kroner de neste to årene.

alfred ydstebø
stavanger
sandnes
boligbygging
Nyheter
Næringseiendom