Milliardær tror på gull-år i eiendom

Investor Torstein Tvenge tror på nok et godt år i det norske eiendomsmarkedet.

- Eiendomsmarkedet er opphetet og vil være det i flere år fremover, sier investor Torstein Tvenge til DN.Torstein Tvenge representerer en av de størst eiendomsinvestorene i landet og har ifølge Kapital en personlig formue på 8,6 milliarder kroner.Han er stadig på jakt etter flere kontorlokaler i og rundt hovedstaden og sier etterspørselen har holdt seg oppe tross lavere aktivitet i oljerelaterte virksomheter. - Det bygges for lite næringseiendommer, og tilbudet av kontorlokaler er begrenset i pressområder, som Skøyen er et godt eksempel på, sier han videre til avisen.Ifølge DN har Tvenge-familien eiendomsverdier på 13 milliarder kroner, og de kunne vise til et samlet overskudd på 130 millioner kroner før skatt i fjor.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også