<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tidligere toppalpinist solgte tomt med fin gevinst

Tidligere toppalpinist Ole Kristian Furuseth og storebroren har de solgt seg ut av et sykehus-prosjekt med 42 millioner kroner i gevinst.

    Publisert 7. juli 2016 kl. 08.14
    Oppdatert 7. juli 2016 klokken 08.14
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 132 ord

    Tidligere toppalpinist Ole Kristian Furuseth og storebroren skulle bygge landets største private sykehus på Gardermoen til 1,7 milliarder kroner. Nå har de ifølge Dagens Næringsliv solgt seg ut av prosjektet med 42 millioner kroner i gevinst.Brødrene solgte seg imidlertid ut av sykehusprosjektet ifjor, før byggestart i september 2015.Salget ga brødrenes felleseide selskap Campus Gardermoen et resultat ifjor på nær 42 millioner kroner før skatt.– Dette var et prosjekt til rundt 1,7 milliarder kroner og vi hadde ikke nok penger til å gjennomføre det prosjektet. Det ble rett og slett for stort til at vi var istand til å bære det. Det er klart at enhver som hadde hatt likviditet til å sitte gjennom denne reisen hadde gjort det og noen mener også vi burde gjort det, sier Paal Mogens Furuseth til avisen.