Utfordrer vil skvise meglerlønningene

Eiendomsmeglerne tjener for mye, mener Kjetil Reinsberg i EM 1.

BN Bank-sjef Gunnar Hovland. Foto: Selskapet.
Næringseiendom

Eiendomsmegleres priser skal ned, tror Kjetil Reinsberg i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge, som sammen med BN Bank vil skvise meglerhonorarene, skriver DN.Ifølge avisen vil konkurransen om boligkundene hardne til når BN Bank og Eiendomsmegler 1 Midt-Norge går sammen om å bygge opp en ny eiendomsmeglerkjede, BN Bolig.Kjenden, som vil sette nettbaserte tjenester og kunders egeninnsats sentralt, åpner i første gang kontorer i Oslo og Trondheim.– Vi har ikke tro på en ren digital løsning, men kundene etterspør billigere og mer transparente tjenester, sier administrerende direktør Kjetil Reinsberg i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge til DN.– Megleren skal være en del av boligsalg i fremtiden, men antall transaksjoner per megler vil øke kraftig, sier administrerende direktør i BN Bank, Gunnar Hovland.

bn bolig
em1
bn bank
gunnar hovland
eiendomsmegler
meglerhonorar
Nyheter
Næringseiendom