Prisene fortsetter oppover

Prisene på borettslagsleiligheter er 3,2 prosent høyere i juli 2016 sammenlignet med juni 2016, melder Garanti Eiendomsmegling mandag.

Foto: Thomas Bjørnflaten / SCANPIX
Næringseiendom

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter var ifølge TDN Finans på 36.016 kroner i juli 2016, mens det tilsvarende tallet i juni 2016 var på 34.898 kroner.Les også: Ekstreme boligpriser - nå tar det helt avI løpet av de siste 12 månedene har prisene steget med 10,8 prosent. For 12 måneder siden var gjennomsnittlig kvadratmeterpris på borettslagsleiligheter 32.511 kroner.-Etter en korreksjon forrige måned stiger prisene i juli. Prisoppgangen denne måneden er sterkere enn i tilsvarende måned de seneste årene. Utviklingen så langt i år har vært svært god, med en økning på nesten ni prosent, sier administrerende direktør Stein Drogseth i Garanti Eiendomsmegling i en kommentar.

boligprisene
garanti eiendomsmegling
Nyheter
Næringseiendom
Bolig