Solgte villa i Solveien for over 30 millioner

- På tide at kjøperne blir mer kresne, sier megler.

Eivind Yggeseth
Næringseiendom

Rekordene faller som fluer i Oslos boligmarked om dagen.En av prisrekordene som falt denne uken var den i attraktive Solveien på Nordstrand.Den nye rekordholderen er en betydelig påkostet klassisk villa på adressen 29 A.Partner og megler Hans Houeland i HouelandEk slapp nyheten tidligere denne uken på sin Instagram-profil @hanshoueland.Her forteller han at salget fant sted på bursdagen hans, det vil si på tirsdag.

Eivind Yggeseth
Utsikten. Foto: HouelandEk/Roger Sandvær.- Mer kresne kjøpereHoueland (Foto: Lasse Fløde) vil ikke si noe om prisantydningen på 35 millioner kroner ble oppnådd eller ikke.
Eivind Yggeseth
- Den forrige rekorden i Solveien var 30 millioner kroner. Vi slo den, men utover det ønsker jeg ikke å kommentere pris eller kundeforhold, sier han i en kommentar til Hegnar.no.Villaen har et bruksareal på 464 kvadratmeter, er omgitt av to mål solrik tomt og følger naturligvis med utsikt over byen og Bunnefjorden.Den nye eieren disponerer blant mye annet fem soverom, fire bad, trippelgarasje og en terrasse på ca. 20 kvadratmeter.- High-end-segmentet er fortsatt selektivt, men vi merker at mange flere aktører er klare for å kjøpe dersom de finner rett bolig, sier Houeland. - Det vi merker er at kjøperne har blitt mer og mer kresne, og det er på tide spør du meg, legger han til.Artikkelen fortsetter under bildet.
Eivind Yggeseth
Kjøkkenet. Foto: HouelandEk/Roger Sandvær.- Flere vil kjøpe nyttHele villaen ble omfattende påkostet i 2011-2013, inklusive større konstruksjonsmessige arbeider og betydelig renovering av 1. etasje, 2. etasje og loftet.Houeland trekker frem «flotte bad med spafølelse» og det nye kjøkkenet fra Kvänum (se over) med blant annet benkeplate i stein, Miele stekeovn og fryser fra Gaggenau.- En bolig pusset opp for fem år siden kan være et oppussingsobjekt i dag, i manges øyne. Det gjelder ikke denne boligen, men på generelt grunnlag, fortsetter megleren.Han hevder det vil skje mye innenfor det tekniske ved boliger de neste årene.- Dette gjør at flere kommer til å ønske å kjøpe nytt - dersom det er bra nok, vel å merke. Det er kun et knippe utviklere der ute i dag som bygger bra nok, og det vil også bli tydeligere i tiden fremover. Forskjellen på gode og dårlige eiendomsutviklere. Det holder ikke å si at en bolig er «ny», avslutter Houeland overfor Hegnar.no.Artikkelen fortsetter under bildet.
Eivind Yggeseth
Stua. Foto: HouelandEk/Roger Sandvær.Oslos tredje dyreste boligVillaen i Solveien 29 A var for øvrig den tredje dyreste boligen som lå ute for salg på Finn.no.En strandeiendom med stor brygge i P.T. Mallings vei på Bygdøy topper med en prisantydning på 80 millioner kroner.På 2. plass finner vi en topp-/frontleilighet på Dyna brygge på Tjuvholmen med prislappen 50 millioner kroner.

bolig
boligprisene
solveien
hans houeland
houelandek
Nyheter
Næringseiendom