Vil ha rekordpris ved Hankø

Kan bli Norges desidert dyreste fritidseiendom ved sjøen.

Foto: Scanpix
Næringseiendom

En øy på 103 mål kan sette prisrekord for fritidseiendommer i Norge, skriver DN.Landstedet Brattholmen rett ved Hankø legges nemlig ut for salg med en prisantydning er på svimlende 60 millioner kroner.Skulle noen nærme seg den summen, blir det ny prisrekord ved sjøen, ifølge avisen.- Jeg ble jo overrasket selv over prisantydningen, sier Pål Terje Gabrielsen, som er selgeren, til DN.Selv ga han ti millioner krone for eiendommen i 2006. Med oppgraderinger på til sammen 15 millioner kroner underveis, kan gevinsten dermed bli 35 millioner kroner.Gjeldende rekord ved sjøen er fra 2014. Da la eiendomsinvestor Arne Vannebo 52 millioner kroner på bordet for Gaupholmen utenfor Lillesand.

østfold
hankø
hytte
Nyheter
Næringseiendom
Fritidsbolig