Foto: Scanpix

Ansetter over 100 nye eiendomsmeglere

DNB Eiendom øker antall meglere kraftig, og har ingen tro på at eiendomsmeglerne vil bli overflødige.

DNB Eiendom tror ikke eiendomsmegleren blir overflødig med det først. I år ansetter de over hundre nye eiendomsmeglere, skriver Dagens Næringsliv.- Jeg anslår at av de vel 100 som vi ansetter i 2016, så kommer 70 prosent rett fra skolebenken og 30 prosent er mer erfarne meglere, sier adm. direktør Terje Halvorsen til avisen.Han sier det hører til sjeldenhetene at han ansetter så mange meglere på ett år. I løpet av året går kjeden fra 700 til rundt 800 ansatte.- Men vi har en vekststrategi, og skal vi vokse, må vi ha flere ansatte, sier Halvorsen, som ikke tror "gjør det selv"-løsninger vil overta for meglerne.- Vi tror at det i årene fremover i det aller vesentligste vil være eiendomsmeglere som gjør jobben og at slike «selge selv»-løsninger ikke vil få noen særlig stor utbredelse. Vi har også gjort undersøkelser som viser at folk ønsker å bruke en profesjonell rådgiver i forbindelse med salg av bolig, altså en eiendomsmegler som har lang utdannelse i det å selge boliger, sier Halvorsen til DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også