Jan Fredrik Karlsen fikk solgt luksusboligen

Megler anslo et salg langt over takst. Det slo ikke helt til.

I slutten av april ble det kjent at Jan Fredrik Karlsen skulle selge sitt luksuriøse townhouse på Frogner i Oslo.Boligen, som ligger i en rekke i Nobels gate 1 D på Skarpsno, ble tegnet i 30-talls funksjonalisme av den anerkjente arkitekten Nicolai Beer.218 kvadratmeter over tre plan ble av ansvarlig megler Hans Houeland i HouelandEk priset til 17 millioner kroner, som også var taksten.Houeland bekrefter overfor Hegnar.no at boligen nå er solgt.Prisen vil han ikke kommentere, utover at den ble solgt rett i nærheten av prisforlangende.Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: HouelandEk- Taktskifte i sommerDa boligen ble lagt ut, fortalte megleren TV 2 om 12 interessenter dagen etter og anslo et salg langt over takst.Det slo altså ikke til, hvorfor ikke? - Vi nådde ikke helt opp sist, selv med stor interesse i forkant. Markedet var litt tregere i april, men vi har opplevd et taktskifte over sommeren, med flere interessenter og høyere priser, forklarer Houeland overfor Hegnar.no.- Boligen ble solgt etter en budrunde, legger han til.Hva vil du fremheve ved boligen?- God romfordeling og antallet soverom (fire), uteplass og parkering i kombinasjon med at boligen er pent oppusset, sier Houeland, som hadde Ståle Helland med seg i salgsprosessen.Artikkelen fortsetter under bildet.
Foto: HouelandEkBetydelig oppgradertIfølge annonsen ble boligen betydelig oppgradert i 2013/2014, mens (de to) badene ble pusset opp av tidligere eier. Kjøkkenet er av den eksklusive typen (Bulthaup), med integrerte hvitevarer fra Miele og Gaggenau. Speil i enden av rommet gir «en fin romfølelse og en kul finish». Alle gulv har eikeparkett, foruten badene som er flislagt.Standarden på overflater, innredninger og utstyr beskrives som «flott», material- og fargevalgene som «moderne og smakfulle», mens atmosfæren får karakteristikken «herlig», med generøs takhøyde og gode lysforhold.Uteområdet består av en hageflekk med kveldssol ved inngangspartiet og en skjermet bakhage/terrasse med morgensol på baksiden av huset.Artikkelen fortsetter under bildet.
Foto: HouelandEk- Et flott bokonseptHva har kjøperen betalt for her? - Et flott bokonsept for en familie som ønsker å bo i byen, svarer Houeland kort.Hva kan du si om markedet for luksusboliger akkurat nå? - Mange har mulighet til å kjøpe dyre boliger, men det er ingen som MÅ noe. Når det riktige objektet dukker opp derimot, blir det trangt i døren, også i dette segmentet, sier megleren.- Vi skal ut med ni eneboliger på Slermdal, The Hills, hvor prisene ligger fra ca. 16,5 millioner kroner og oppover. Her har vi allerede 300 interessenter før salget har startet. Det sier noe om at riktige objekter selger, og i det øvre sjiktet, avslutter han overfor Hegnar.no.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også