Tjuvholmen-leilighet solgt for 132.500 kroner per kvm

- Det var hakeslepp på visning, sier megler.

Ukens Vin
Kvadratmeterpriser over 100.000 kroner for boliger i Oslo er ikke like sensasjonelt lenger.Og iallfall ikke på Tjuvholmen.- Jeg vil likevel påstå at over 130.000 kroner per kvadratmeter for 1. boligetasje er et hyggelig fenomen som bare kan forekomme der ute, sier partner og megler Jon Kvisgaard i Privatmegleren Dyve & Partnere til Hegnar.no.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Foto: Studio Oslo.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Foto: Studio Oslo.Artikkelen fortsetter under bildet.
Foto: Studio Oslo.
132.500 per kvmHan formidlet nettopp salget av en 2-romsleilighet i det ytterste bygget på Kavringen Brygge.- Dette var første gang i dette bygget at en leilighet på denne størrelsen ble lagt ut på det åpne markedet, sier megleren (foto: Privatmegleren).56 kvadratmeter P-rom, inklusive garasje og balkong på 12,5 kvadratmeter ble priset til 6,45 millioner kroner.Åtte budgivere kastet seg på, og til slutt sto Kvisgaard igjen med en salgssum på 7,42 millioner kroner, altså 132.500 kroner per kvadratmeter.Nesten én million overSummen endte dermed nesten én million over meglerens prisantydning.Var dette lokkepris?- Vi startet på over 100.000 kroner kvadratmeter, og da snakker vi ikke om noen lokkepris, svarer Kvisgaard.- Salgssummen er egentlig ikke overraskende, men vi ønsker ikke å være prisdriveren. Det får markedet ta seg av i en fornuftig budrunde. Dog er det ikke lett å treffe på realverdiene når kjøperne er så sterke som nå. De beste objektene blir gjenkjent og høyt verdsatt av budgiverne. Da får vi gode resultater, legger han til.- Same old storyMegleren fremhever i annonsen den høye standarden - og naturligvis utsikten.- Vi snakker om en fantastisk leilighet med spektakulær og unik nærhet til sjøen. Alle som møtte på visning sto nærmest med hakeslepp, sier Kvisgaard.Om markedet generelt tegner han det samme bildet som før.- Storyen er den samme. Det handler om tilbud og etterspørsel, og fortsatt få objekter ute. I tillegg er jo realrenten fortsatt negativ, avslutter han overfor Hegnar.no.