Ber om 140 millioner i Finnsnes

Interessen har ikke latt vente på seg.

Næringseiendom

Kunnskapsparken Finnsnes i Troms ble lagt ut for salg mandag denne uken, melder NEnyheter.Det vil si: Det er aksjene i Kunnskapsparken Eiendom AS som er til salgs. Dette selskapet er eid av Finnsnes Eiendomsutvikling AS.Rådgiver Kåre Hansen hos NAI First Partners i Tromsø har satt prisantydningen til 140 millioner kroner.Bygget fra 2013 omfatter nesten 5.000 kvadratmeter over fire etasjer, og er omgitt av drøye 2,9 mål tomt.  Studiesenteret Lenvik kommune og andre offentlige leietakere leier ifølge nettstedet 83 prosent av arealene på lange avtaler.I tillegg har bygget med adresse Bernhard Lundes vei 4 50 P-plasser som driftes av et parkeringsselskap.Prospektet forteller ifølge NEnyheter om netto leieinntekter på 10,72 millioner kroner. Går eiendommen for prisantydning, tilsvarer det en netto yield (netto leieinntekter/kjøpesum) på snaue 7,7 prosent - eksklusive eiendomsskatt på 160.000 kroner i året.- Det gikk en time fra annonsen ble lagt ut før den første henvendelsen kom. Etter det har det bare strømmet på. Et slikt bygg, med offentlige leietakere med lange leieavtaler, er bestandig interessant for investorer, spesielt nå som bankrenten er så lav, sier rådgiver Hansen til lokalavisen Folkebladet.

næringseiendom
finnsnes
nai first partners
Nyheter
Næringseiendom