Bygget selv - tjente 23 millioner

Vibeke Schjelderup Urdshals kjøpte en tomt påSnarøya for 12millioner og bygget for 10. Nå har hun solgt eiendommen for 45 millioner.

Næringseiendom

FINANSAVISEN: – Det er riktig at vi har akseptert et bud rett under prisantydning, sier Urdshals mann Arild Urdshals Schjelderup til Finansavisen.Sammen med Vibeke Schjelderup Urdshals driver han eiendomsutvikling i Bærum i det små.– Vi har utviklet noen eiendommer, fått dem regulert og solgt med rammetillatelse. Vi har hatt tomter i områder med vanskelige reguleringsplaner der vi har klart å utnytte dem riktig. Vi har også bygget en enebolig og en tomannsbolig på Snarøya, sier Schjelderup.Men ingenting kan matche fortjenesten de fikk på egen bolig.LES OGSÅ: River hytte til 28 mill., bygger ny for 150 millioner– Ikke mulig i dagI 2008 kjøpte Vibeke Urdshals eiendommen i Bruksveien 59 på sydsiden av Hundesundet på Snarøya. Da besto eiendommen av et par små uthus og et bryggeanlegg utleid til hytteeiere i Oslofjorden.Urdshals rev uthusene og oppførte et herskapelig hovedhus over to plan på totalt 600 kvadratmeter. Hagen ble opparbeidet, og det ble anlagt det som på godt norsk heter «paddlecourt», eller en liten tennisbane. På brygga er utriggerne fjernet for å gjøre plass til selgerens 62 fots store Princess og i tillegg solid rib.Samlet kostpris skal ifølge Finansavisens kilder ha vært rundt 22 millioner kroner. Salgsprisen er 45 millioner.– Det hadde ikke gått å gjøre det samme i dag. Etter at vi fikk rammetillatelse ble det innført rikspolitiske regler som tilsa 10 prosent utnyttelsesgrad i 100-metersbeltet i uregulerte områder, sier Schjelderup.LES OGSÅ: Så mye tjente landets råeste meglereFikk bygget selvBoligen sto ferdig i 2012 og kilder opplyse at paret naturlig nok har vært veldig stolte av utviklingen av eiendommen. Nå kan de putte hele gevinsten på 23 millioner kroner rett i lomma ettersom botiden har gjort gevinsten skattefri.Les også: Hegnar: - Dette er et molboland

Nyheter
Næringseiendom