Dette blir Manhattans nye luksus-nabolag

Hudson Yards spenner over sju kvartaler med cutting-edge kunst, arkitektur, kultur, mote, restauranter, parker og utsikt til de vakre solnedgangene over Hudson River.

- Her tilbys alt det beste ved New York på ett sted, lover entreprenøren på hjemmesiden.Hudson Yards er det største private eiendomsutviklingsprosjektet i amerikansk historie.Her skal det bli rom for kunst-distrikter, parker, innovative bedrifter, elite-skoler og det beste innen shopping, restauranter og uteliv.

Det er The Related Companies, Oxford Properties Group og Collingwood som står som byggherrer for prosjektet som har et samlet budsjett på 20 milliarder dollar. DNB skal flytte sitt nord-amerikanske hovedkvarter fra MetLife-bygningen i Midtown til skyskraperen som er under bygging i 30 Hudson Yards. Ifølge Bloomberg vil DNB benytte hele 68. etasje i den 90 etasjers høye bygningen som er under konstruksjon. (NB: Saken fortsetter under bildet av det som blir DNBs nye hovedkvarter i Nord-Amerika)
Når hele prosjektet er ferdigstilt i 2025 vil området besøkes av 125.000 mennesker daglig. Prosjektet sysselsetter mer enn 23.000 personer innen bygg- og anleggsbransjen.