Drømmer du om å bosette deg på Manhattan? Da, kan du glede deg over at leieprisene er på vei ned, ifølge Bloomberg News. Men gleden kan bli kortvarig. For som nettstedet selv skriver: "du har fortsatt ikke råd til å bor der". Ferske tall viser at leieprisene på Manhattan falt i september, det er andre gang det skjer siden februar 2014 at det skjer.- Gode nyheter hvis du er singel og tjener 100.000 dollar i året, eller om du er del av en husholdning som bruker 100.000 dollar på husleie i året, skriver Bloomberg.- For alle andre vil dette ha liten betydning. Leien stiger kanskje ikke like mye som den har gjort tidligere, men så befinner vi oss også på et historisk høyt nivå når det gjelder leiepriser på Manhattan.Gjennomsnittlige leieutgifter i måneden i luksusmarkedet(les: Manhattan) for september var 8.121 dollar eller om lag 65.000 kroner, ned 2,8 prosent fra samme måned i fjor.Til sammenligning falt gjennomsnittlige leieutgifter for en studioleilighet med 3,5 prosent til 2.636 dollar eller i overkant av 21.000 kroner i måneden.