Nytt knallsalg for OBOS

68 av 73 leiligheter solgt på én kveld.

A night view of the Hong Kong Island's legendary skyline is seen Tuesday, Jan. 24, 2012. With its bustling harbor and glittering, neon-drenched skyscrapers set against a backdrop of verdant, towering peaks, Hong Kong is undeniably one of the world's most scenic cities. (AP Photo/Vincent Yu) Vincent Yu
Næringseiendom

Mer enn 130 OBOS-medlemmer møtte opp da hus 3 i Gartnerkvartalet på Løren ble lagt ut for salg onsdag kveld.Trinnet består av 73 selveierleiligheter over syv etasjer, og etter møtet var hele 68 av dem revet vekk.Den første som kjøpte bolig hadde ansiennitet fra 1949, mens den siste nettopp hadde meldt seg inn.- Stemningen var veldig god. Vi kjente igjen så godt som alle som kjøpte fra visningene. Selv noen av de siste som kjøpte fikk akkurat den leiligheten de ønsket mest, sier prosjektselger Hanne Larsen i OBOS til Hegnar.no. Blokken vil romme 35 2-romsleiligheter på 40-60 kvadratmeter, 26 3-romsleiligheter på 59-81 kvadratmeter og 12 4-romsleiligheter på 81-115 kvadratmeter.De to 4-romsleilighetene på toppen har utgang til takterrasser på hhv. 57 (over to plan) og 40 kvadratmeter.Penthouse står usolgtSistnevnte, som også følger med 10 kvadratmeter balkong, er en av de fem usolgte. Prislapp: 10,5 millioner kroner. De fire øvrige er 3-romsleiligheter i 6. og 7. etasje, priset til 5,0-5,5 millioner kroner.Den billigste 2-romsleiligheten i hus 3 kostet 2,9 millioner kroner.Gartnerkvartalet skal få ca. 10 mål med grøntområder, som tilsvarer tolv håndballbaner. Prosjektselger Hanne Larsen tror det er én grunn til den enorme interessen.- Å kunne boltre seg i så store, grønne utearealer rett utenfor døra di er unikt for et nyboligprosjekt i Oslo. I tillegg har leilighetene gode planløsninger, og Løren er virkelig et område i vekst. Jeg er veldig glad for at så mange fikk kjøpe leiligheten de ønsket seg, sier Larsen.Gartnerkvartalet vil ved ferdigstillelse bestå av åtte blokker med totalt 525 leiligheter. De to første er utsolgt, med planlagt innflytting i 2018. I den tredje blokken, som altså ble lagt ut for salg i går, er innflyttingen planlagt til 2019.

obos
bolig
gartnerløkka
Nyheter
Næringseiendom