Så mye tjener landets råeste meglere

- Jeg ser lyst på fremtiden, sier partner og megler Tommy Kaland fra Bergen.

Næringseiendom

Tommy Kaland er et bevis på at du ikke trenger å holde til på vestkanten i Oslo for å tjene gode penger i boligmarkedet. Et søk i skattelistene avslører at partneren i Kaland & Partners i Bergen hadde en inntekt på 10,3 millioner kroner i fjor og skattet 3,2 millioner kroner.Nærmest på inntekt i Hegnar.nos utvalg er Fredrik Dyve, oppført med 8,6 millioner kroner, foran hyttemegler Christian Haatuft og Christoffer Askjer med hhv. 4,1 og 3,5 millioner kroner.- Vi gjør det bra. Men grunnen til at jeg troner øverst på Hegnar.nos liste er jo ikke alminnelig inntekt. Det er utbytte fra mitt holdingselskap, som igjen eier aksjer i mange meglerbutikker.  Det er en sammensetning av salg av aksjer, utbytte og alminnelig inntekt, presiserer Tommy Kaland til Hegnar.no.- Hvordan ser du for deg boligmarkedet fremover?- Generelt sett, så er det god stemning hos både kjøpere og selgere. Boligene ligger noe lenger ute nå, enn det vi har sett tidligere her i Bergen, men generelt ser jeg lyst på fremtiden. Våre selskaper har økt egentlig hvert år de siste ti årene, og vi har allerede passert fjorårets totale inntekt hittil i år, sier Kaland til Hegnar.no. 

eiendomsmarkedet
eiendomsmegler
bolig
skattelisten
skattelistene
Nyheter
Næringseiendom