Stordalen sikrer seg ny storkontrakt

Petter Stordalen får nå nok et hotell ved Arlanda i Stockholm.

Petter Stordalen har vunnet kontrakten for drift av et nytt storhotell på Arlanda, skriver Dagens Næringsliv.- Dette er en stor seier for oss. Få hadde vel trodd at vi også skulle få dette nye hotellet all den tid vi har Clarion Hotel Arlanda Airport der fra før. Og konkurransen var hard til siste slutt, sier Stordalen til avisen.Det er hans selskap Nordic Choice har kapret leiekontrakten for det nye storhotellet. Stordalen har allerede et Clarion-hotell ved terminalen og får nå et stort Comfort-hotell i tillegg.Det nye hotellet vil ifølge avisen få 463 rom, fordelt over 13 etasjer og 18.500 kvadratmeter. Ifølge planen starter byggingen i løpet av våren, og vil stå ferdig i 2019.- Vi har klart å overbevise Swedavia (Sveriges svar på Avinor, journ.anm.) om at vi med det nye Comfort-hotellet skal levere kvalitet på linje med Norwegians Dreamlinere, service à la SAS med priser på linje med Ryanair, sier Stordalen til DN.