Thon fikk tommelen opp i Bergen

Konkurransetilsynet avsluttet saken før fristen.

Næringseiendom

8. september ble det kjent at Olav Thon Eiendomsselskap hadde inngått intensjonsavtaler med Nordea Liv Norge og Steen & Strøm om kjøp av selskapet Åsane Storsenter DA i Bergen.Partene tok ifølge en børsmelding den dagen sikte på å gjennomføre transaksjonen innen en måneds tid.TDN Finans viser onsdag til en artikkel fra Åsane Tidendes nettutgave i går ettermiddag om at Konkurransetilsynet har godkjent kjøpet.- Saken er avsluttet før fristen. Olav Thon kan kjøpe Åsane Storsenter, bekrefter Ronny Turøy i tilsynet overfor lokalavisen.Åsane Storsenter DA eier en næringseiendom på ca. 50.000 kvadratmeter i Åsane, rundt 13 kilometer nord for Bergen sentrum.Transaksjonen vil baseres på en samlet eiendomsverdi på rundt to milliarder kroner.Olav Thon Gruppen har ifølge Åsane Tidende flere bygg i Åsane, og eier blant annet det gamle IKEA-bygget på 14.000 kvadratmeter.

Olav Thon
kjøpesenter
bergen
Nyheter
Næringseiendom