Rekordsalg av luksusboliger

Før utgangen av 2016 er det allerede klart at det blir et rekordår for omsetning av dyre boliger.

Nils Nordvik. Foto: Eivind Yggeseth, Kapital.
Næringseiendom

 Så langt er det tinglyst omsetning av 13 boliger til over 40 millioner kroner. Aldri tidligere har det vært omsatt like mange dyre boliger i løpet av et år, viser tall Dagens Næringsliv har hentet inn.– Det som skjer er nok at folk ser verdien i eiendommene sine, sier eiendomsmegler Nils Nordvik.Han tror mange boligeiere er i ferd med å få øynene opp for hvilke verdier de sitter på. Ifølge Nordvik foretrekker de som har råd til det gjerne enebolig på Bygdøy, mens de som vil ha leiligheter sentralt i byen foretrekker Gimle og Tjuvholmen.Med et par unntak i Holmenkollen og på Nesøya, viser omsetningslisten for 2016 at det er Bygdøy og Gimle som topper statistikken over dyre omsetninger i år.Av listen over 13 boliger over 40 millioner kroner, ligger tolv i Oslo og en på Nesøya. (©NTB)

luksusbolig
nils nordvik
nordvik & partners
Nyheter
Næringseiendom
Bolig