Skal ikke bygge boliger i Molde likevel

Nytt selskap overtar prosjektet.

Betonmast inngikk i april avtale med Brunvoll Strandgata AS om oppføring av et boligbygg med 92 leiligheter på Brunvollkvartalet i Molde.Men nå overtar AF Kleive-Christie DA jobben, skriver Romsdals Budstikke ifølge Estate Nyheter.Partene opplyser overfor avisen at de ikke har lykkes med å bli enige på noen viktige områder.- Vi har avtalt og er omforent et sluttvederlag for utførte arbeider, sier daglig leder Eskild Røsand i Betonmast Røsand AS.Kontraktssummen er oppgitt til 220 millioner kroner. Totalentreprisen innebærer oppstart av prosjektet i løpet av november. Det sydvendte boligbygget ved sjøen vil bli på ca 13.000 kvadratmeter, med underliggende garasjeanlegg.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også