Far og sønn Mohn blar opp for indrefilet på Fornebu

Trond Mohn. Foto: Finansavisen

To av Norges rikeste går sammen med Selvaag Bolig om kjempeprosjekt.

Fredag ble det offentlig at Trond og Fredrik Mohn, sammen med Selvaag Bolig har lagt rekordhøye 1,551 milliarder kroner på bordet for 80 mål i det som kalles «indrefileten» på Fornebu, skriver DN.Ifølge avisen er ambisjonen å bygge 1.500 boliger til en markedsverdi på rundt 10 milliarder kroner.– Det er fryd og gammen mellom familiemedlemmene, sier Egil Gaarder i eiendomsutviklingsselskapet Eiendomsplan. Ifølge Trond Mohn er det Gaarder som skal uttale seg om kjøpet.Avisen opplyser om at Trond og Frederik Mohn har investert 390 millioner kroner hver i tomtekjøpet, mens Selvaag Bolig har lagt 775 millioner kroner i potten.– Far og sønn har investert sammen i et prosjekt på Høvik også, og nå har de gått sammen med den beste eiendomsutvikleren i byen på prosjektet på Fornebu. Det er hyggelig, sier Gaarder, som kjenner familien etter å ha studert sammen med Trond Mohn i Mannheim på 70-tallet.