Entra selger eiendommer for 863 mill.

Entra selger porteføljen i Kristiansand for 863 millioner kroner til et svensk selskap.

Næringseiendom

Entra har inngått en avtale med Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB i forbindelse med salg av selskapets eiendomsportefølje i Kristiansand. Det dreier seg om syv eiendommer på totalt rundt 45.000 kvadratmeter.Transaksjonsverdien er 863 millioner kroner, noe som representerer en premie på 23 prosent i forhold til bokført verdi 30. september 2016.Verdien inkluderer full verdsettelse av en ny skole som er under bygging i Kongsgård Allé 20 Eiendommene som inngår i transaksjonen er Tordenskioldsgate 65, Tordenskioldsgate 67, St. Hansgate 1, Lømslandsvei 24, Lømslandsvei 6, Kongsgård Allé 20 og Vestre Strandgate 21.Entra fokuserer på de fire største byene i Norge.

entra
kristiansand
Nyheter
Næringseiendom