– Kontor-Oslo er superhot

- Markedet er knallsterkt, det drives oppover fra nærmest alle vinkler, sier administrerende direktør Bård Bjølgerud i Pangea Property Partners.

Næringseiendom

De fleste pilene peker oppover for moderne, sentralt plasserte kontorlokaler i Oslo-området, fastslår DNs ekspertpanel for næringseiendom.– Kontor-Oslo er superhot. Markedet er knallsterkt, det drives oppover fra nærmest alle vinkler, fastslår administrerende direktør Bård Bjølgerud i Pangea Property Partners overfor avisen.Han sier at leienivået for sentralt beliggende prestisjebygg ligger litt over sommeren i fjor, men at det nå skal merkbart opp.Faktorene som drar markedet er lave renter, få nybygg, konvertering til bolig, lav ledighet og stor etterspørsel.

pangea property partners
bård bjølgerud
næringseiendom
Nyheter
Næringseiendom