Spår kraftig oppgang i kontorleie

Sjefstrateg Peter Hermanrud er bull.

Næringseiendom

Mens næringsmeglerne spår leieprisene på næringseiendom i Oslo sentrum opp maksimalt 5-10 prosent i år, er sjefstrateg Peter Hermanrud i Swedbank langt mer offensiv, melder Estate Nyheter.- Alle er enige om at kontorledigheten i Oslo skal falle. Det kommer en etterspørselsvekst på 2-3 prosent. Og så er det null netto nybygging. Det gir fall i ledigheten. Men ingen er enige i vår spådom om en økning på 15 prosent i leieprisene det neste halvannet året. Kanskje vil leieprisene stige enda mer, sa han under Eiendomsdagene 2017. Strategen viste ifølge nettstedet til «bra økende eiendomsverdier», og mener å ha støtte til sitt syn i tall fra Arealstatistikk.- De var tidlig ute med å si at leiemarkedet falt da det falt. Og nå er de tidlig ute med å si at leieprisene er på vei opp, sa Hermanrud ifølge Estate.

næringseiendom
peter hermanrud
swedbank
Nyheter
Næringseiendom