Hagen og Baumann kjøper seg inn i Skihallen

- Dette er en merkedag – ikke bare for oss, men for alle vinter- og skiglade nordmenn, sier Olav Selvaag i Selvaag Gruppen.

Etter et syv års forprosjekt, initiert av Kjetil Fladmark Larsen, er egenkapitalen for Skihallen og Lørenskog Vinterpark endelig på plass, fremgår det av en pressmelding fra Skihallen.Det Stein Erik Hagen kontrollert Canica og Baumann Invest kjøper seg inn i Skihallen og Lørenskog Vinterpark, med en eierandel på henholdsvis 42 prosent og 8 prosent.Det samlede prosjektet har en budsjettramme på ca. 3 milliarder kroner, mens skihallen alene vil koste ca. 500 millioner kroner, heter det.– Vi håper og tror at Lørenskog Vinterpark skal øke interessen for og rekruttering til skisporten i Stor-Oslo i årene som kommer, sier Henrik Baumann, styreleder i Baumann Invest.– Jeg ser frem til å utvikle en innovativ og helt ny bydel sammen med Selvaag Gruppen og Baumann Invest, sier adm. dir. i Canica, Nils Selte.– Planen er å stikke spaden i jorden sommeren 2017, og vi ser frem til å åpne dørene i 2019, sier leder for Skihallen AS, Bård Windingstad.