Koenigsegg CCXR Edition. Dag Høili var med på prosjektet. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen

Høili kutter prisen på Blindleia-perle

Dag Høili kutter prisantydningen på fritidseiendommen Kampedalen ved Blindleia i Lillesand.

Etter at salgsforsøkene høsten 2015 og våren 2016 ikke førte frem, kutter nå Dag Høili prisantydningen på fritidseiendommen Kampedalen ved Blindleia i Lillesand kommune fra 40 til 36 millioner, skriver DN. Høili er sønn av Europris-gründer Terje Høili.Taksten er fremdeles på 44 millioner kroner.- Prisantydningen er redusert til selgers kostpris for kjøp og rehabilitering, og er basert på en generell markedstilpasning kombinert med et ønske om å motivere potensielle kjøpere til å ta kontakt, sier seniormegler og partner Erik Steen hos Aktiv Eiendomsmegling Asker og Bærum til avisen, som har ansvaret for salget.Ifølge Steen har denne tilpasningen gitt umiddelbar respons ved at flere interessenter allerede har meldt seg, skriver DN.Eiendommen har sandstrand og 86 meter strandlinje, ifølge prospektet.Høili sikret seg den 12,5 mål store sjøeiendommen for 18 millioner kroner sommeren 2012, og skal siden ha oppgradert eiendommen for rundt 20 millioner kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også