Hver femte nordmann er med i boligbyggelag

Norske boligbyggelag nærmer seg 1 million medlemmer og en halv million boliger. Det vil si at omtrent en femdel av Norges befolkning er medlem.

Næringseiendom

I fjor fikk boligbyggelagene 58.000 nye medlemmer og er nå oppe i 990.000 totalt, opplyser Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) i en pressemelding.– I løpet av våren kan vi gratulere medlem nr. 1 million. Det er veldig gledelig og må feires skikkelig, sier administrerende direktør Thor Eek, som er fornøyd med fem år på rad med det han beskriver som «kraftig medlemsvekst». 36 av 42 lag meldte om vekst i året som gikk. Til sammen forvalter lagene i NBBL 490.000 boliger.Snaut halvparten av medlemmene finner vi i Obos, som er det største boligbyggelaget med 416.800 medlemmer.(©NTB)

boligbyggelag
obos
norske boligbyggelags landsforbund
thor eek
Nyheter
Næringseiendom
Bolig