Ivar Tollefsen bygger studentboliger

Norges 12. rikeste prøver noe nytt.

HAS

Ivar Tollefsen-eide Fredensborg AS er i gang med sitt første prosjekt som rommer studentboliger, melder Estate Nyheter.I Gjerdrums vei 12 i Nydalen er et kontorbygg nå under konvertering, og de 263 studentboligene skal stå ferdige i slutten av inneværende år. Studentene kan dermed være installert til første semester 2018.- Det ligger nært BI, men samtidig er beliggenheten sentral for alle studier, sier Fredensborg-sjef Arne Salveson, og sikter til at Nydalen T-banestasjon heller ikke ligger langt unna.Salveson vil ifølge nettstedet ikke uttale seg om leiepriser.Norges 12. rikesteEstate påpeker at det var Avantor som startet regulering av Gjerdrums vei 12. Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune ble gjort oppmerksom på den nye eieren i juli i fjor. Fredensborg har rundt 25.000 boliger i sin portefølje, og er til stede i både Norge, Sverige og Danmark.Ivar Tollefsen er Norges desidert største boliginvestor, og er ifølge Kapital Norges 12. rikeste med en anslått formue på 12,8 milliarder kroner.Kapitals 400-liste her.