KjøpLogg inn

- Det er mulig å få mye for pengene

Så nær sjøen kommer du for under fem millioner kroner.

Publisert 28. april 2017 kl. 09.43
Oppdatert 28. april 2017 klokken 10.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 140 ord

Det er fullt mulig å realisere drømmen for godt under fem millioner kroner, skriver DN.Fra april i fjor til april i år ble det solgt 5284 fritidseiendommer i landets kystkommuner, ifølge tinglysningstall eiendomsinformasjonstjenesten Ambita har utarbeidet for avisen. Det er to prosent flere enn forrige 12-månedersperiode.Snittprisen på en sjøhytte går også noe opp og ligger nå ifølge DN på over 1,4 millioner kroner, men én ting står fast: 95 prosent av hyttene selges for under fem millioner kroner.- Det er mulig å få mye for pengene mellom tre og fire millioner kroner, men du får ikke egen strandlinje og du får heller ikke førstelinje med uhindret utsikt, det er først og fremst strandlinjen som er dyrest, sier Aktiv-megler Ronny Jørstad i Kragerø, ifølge avisen.- For eiendommer uten egen strandlinje er det utsikten som er det mest avgjørende for prisen, fortsetter han.