KjøpLogg inn

Har Mohn i ryggen - vil sikre seg hele Fornebu sentrum

- Vi kommer til å prøve, sier Selvaag-topp Baard Schumann.

Publisert 26. april 2017 kl. 07.48
Oppdatert 26. april 2017 klokken 07.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord

Like før jul i fjor la far og sønn Trond og Frederik Mohn sammen med Selvaag Bolig 1,55 milliarder kroner på bordet for en av Fornebus meste sentrale tomter, skriver DN.Ifølge avisen kommer nå naboeiendommen for salg, og Selvaag Bolig-sjef Baard Schumann bekrefter at han har de samme partnerne i ryggen.- Jeg kan ikke si annet enn at vi er interessert, sier Schumann til DN.Avisen skriver at Schumann er tydelig på at det vil være en fordel å kunne samplanlegge de to store eiendommene, som vil danne kjernen i det han venter blir en liten by, knappe ti minutter fra Oslo sentrum.