Øyner 400 nye boliger i Groruddalen

Investoren fikk med seg Selvaag.

Bare uker etter kjøpet av et tomt kombinasjonsbygg i Groruddalen i Oslo, solgte Edgar Haugens Ragde Eiendom halve eiendommen til Selvaag Bolig i påsken, skriver Estate Nyheter.Dermed blir det boligutvikling i Pottemakerveien 10-14 på Kalbakken.Ifølge Selvaag Bolig-sjef Baard Schumann er det snakk om et 50/50-samarbeid.- Vi setter i gang med regulering av tomten, noe som fort tar et par år. Vi ser for oss 350-400 boliger, sier han til nettstedet.Han vil ikke si noe om prisingen, men Estate Nyheter viser til at NRP (Ness, Risan & Partners) i sin markedsrapport fra juni 2016 antydet en eiendomsverdi på 90-95 millioner kroner.Det var et NRP-syndikat som solgte eiendommen til Haugen i februar, etter å ha eid den siden 2006.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også