KjøpLogg inn

Parkeringsplass? Da må du bla opp 1,2 mill.

Hva er du villig til å betale for en 12 kvadratmeter stor parkeringsplass?

Publisert 27. april 2017 kl. 08.15
Oppdatert 27. april 2017 klokken 08.23
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
Foto: Finansavisen.

Vil du ha en parkeringsplass på Sørenga i Oslo må du belage deg på å bla opp 1,2 millioner kroner, skriver VG.- Det er et helt vanvittig prisnivå. Selger legger opp til at det kun er de aller rikeste som skal ha parkeringsplass på Sørenga, sier Sørenga-beboer Halvor S. Hjelde til avisen.Sammen med flere andre beboere på Sørenga måtte han gi opp drømmen om parkeringsplass når de så hvilken retning budrundene tok. - Vi hadde 15 parkeringsplasser igjen. Denne uken ble alle solgt, hvorav den med høyest pris gikk for 1.220.000 kroner, bekrefter administrerende direktør i Sørenga Utvikling, Bjørn-Tore Olsen til VG.Han forteller at de la ut alle parkeringsplassene med en minstepris på 600.000 kroner.På spørsmål om hva han synes om budutviklingen, svarer han;- Det er markedet som bestemmer hva som blir sluttpris.