Solon Eiendom starter året sterkt

Eiendomsselskapet solgte både flere og dyrere eiendommer i første kvartal 2017, sammenlignet med samme periode året før.

Totalt solgte selskapet 58 eiendommer til en verdi av 407 millioner kroner i første kvartal 2017.I tilsvarende periode året før solgte eiendomsselskapet 41 eiendommer.Gjennomsnittprisen som ble oppnådd pr eiendom var 7,0 millioner kroner i første kvartal 2017, noe som er litt opp fra 6,7 millioner kroner som ble oppnådd i første kvartal 2016.- Salgsverdien av nye leiligheter er den høyeste i selskapets historie. Etterspørselen i Stor-Oslo er stor på grunn av urbanisering og manglende tilbud, sier konsernsjef Andreas Martinussen i en pressemelding.I første kvartal ble 27 eiendommer fullført, og 24 levert til kjøper.Ved utgangen av kvartalet var det kun én fullført eiendom som ikke var solgt, opplyses det.