Solon Eiendom starter året sterkt

Eiendomsselskapet solgte både flere og dyrere eiendommer i første kvartal 2017, sammenlignet med samme periode året før.

Totalt solgte selskapet 58 eiendommer til en verdi av 407 millioner kroner i første kvartal 2017.I tilsvarende periode året før solgte eiendomsselskapet 41 eiendommer.Gjennomsnittprisen som ble oppnådd pr eiendom var 7,0 millioner kroner i første kvartal 2017, noe som er litt opp fra 6,7 millioner kroner som ble oppnådd i første kvartal 2016.- Salgsverdien av nye leiligheter er den høyeste i selskapets historie. Etterspørselen i Stor-Oslo er stor på grunn av urbanisering og manglende tilbud, sier konsernsjef Andreas Martinussen i en pressemelding.I første kvartal ble 27 eiendommer fullført, og 24 levert til kjøper.Ved utgangen av kvartalet var det kun én fullført eiendom som ikke var solgt, opplyses det.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også