KjøpLogg inn

Vil gjøre sjønært kontorbygg om til boliger

Tilbudet av boliger økes kraftig ved at næringseiendom på attraktive tomter gjøres om til boliger.

Publisert 25. april 2017 kl. 07.22
Oppdatert 25. april 2017 klokken 07.27
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 107 ord
HAS

Norwegian Property sitter idag på 58.000 kvadratmeter kontorbygg ved sjøen på Fornebu som de sammen med leietaker Aker undersøker muligheten for å gjøre om til boliger, skriver DN. Planene ble først omtalt i lokalavisen for Asker og Bærum, Budstikka. - Vi synes at kalkylene har vært såpass interessante at det er verd å bruke tid på å utrede, sier Svein Hov Skjelle, administrerende direktør i Norwegian Property til DN. - Et boligprosjekt er interessant dersom det står seg kommersielt sammenlignet med kontorutleie, fortsetter Skjelle. Avisen skriver at dersom kontorbygget gjøres om til boliger, kan det bli til rundt 400 leiligheter, ifølge prosjektet MAD Arkitekter har tegnet på oppdrag fra Norwegian Property.