Søppelsjef dumpet prisen - solgte villa med kraftig rabatt

37 millioner var i friskeste laget.

Jonny Enger ba om 37 millioner kroner, men måtte ta et kraftig priskutt da han solgte sin villa på Nordstrand i Oslo, skriver Finansavisen.Eieren av konkursrammede Veireno, som ble kjent for å ha skapt søppelkaos i hovedstaden, la eiendommen ut på markedet i oktober i fjor.Salget dro ut i tid, og ifølge tinglysningen ble eneboligen på 347 kvadratmeter i fasjonable Solveien til slutt solgt for 28,75 millioner kroner.Salgssummen havnet dermed 8,25 millioner kroner under opprinnelig prisantydning.- Frisk prislappIfølge avisen kjøpte Enger selve tomten for 7,95 millioner kroner i 2010, og tre år etter sto villaen ferdig.Boligen over tre plan omfatter ifølge annonsen blant annet heis, fire soverom, fire bad, spektakulær sjøutsikt - og parkering i flislagt garasjekjeller på 98 kvadratmeter.- Det står igjen en del utenomhus som må endres. Ny eier tar dette ansvaret. Dette var en vurdering jeg tok opp mot at jeg tror prisantydningen var frisk i forhold til andre, sammenlignbare eiendommer på Nordstrand, skriver Enger i en SMS til Finansavisen. Selv har han flyttet til Dyna Brygge 6 på Tjuvholmen, der han kjøpte for 45,5 millioner kroner.Konkursen i Veireno ble åpnet i februar i år. Bostyrer Leif Petter Madsen i Wikborg Rein bekrefter overfor avisen at boligsalget ikke påvirkes av Veireno-konkursen.Nets-topp kjøpteKjøperne av villaen i Solveien 79 er Frode og Hilde Ragna Åsheim.Frode Åsheim ble i fjor en del av toppledergruppen i Nets, etter ti års fartstid i . Og topplederne ble heftig belønnet da Nets ble børsnotert i København i fjor høst.Åsheim realiserte trolig rundt 40 millioner kroner ved noteringen, og satt deretter igjen med en aksjepost på rundt 80 millioner kroner, skriver Finansavisen.Siden børsintroduksjonen har Åsheim måttet se aksjeposten falle 10 prosent, gitt at han ikke har solgt aksjer i mellomtiden. Åsheim vil kommentere verken boligkjøp eller aksjegevinst overfor avisen.