RBK-styreleder og eiendomsinvestor Ivar Koteng hadde sitt beste år noensinne i fjor, skriver DN.Konsernet Koteng Holding rapporterer om et resultat på 163,3 millioner kroner i 2016, opp fra 109,3 millioner året før.- Det var et bra år. Vi ser resultater etter mange års jobbing med bolig- og næringseiendom. Med tålmodighet kommer resultat, sier Koteng, som selv eier hele konsernet, til DN.Etter å ha satset i eiendom siden 1985, og bygget opp en portefølje på rundt 300.000 kvadratmeter i Trøndelag og Tallinn i Estland, ser konsernet nå mot Oslo og København for videre ekspansjon.- Vi har vært spesialister på rufsete eiendommer. Det er mulig vi ikke finner noen. Det er uansett langt frem, sier investoren som er opptatt av at det er mindre rom for tabber i et marked der avkastningen er langt lavere enn tidligere, skriver DN.