Nils Nordvik - Foto: Finansavisen

- Ikke meningen at alt skal gå til himmels

Flere hyttekjøpere har satt seg på gjerdet.

- Det er ikke meningen at alt skal gå til himmels, man skal ha justeringer i markedet, sier eiendomsmegler Nils Nordvik i Nordvik og Partners til DN.Denne uken kuttet han ifølge avisen prisen på en stor strandeiendom på Hankø fra 22 til 17,5 millioner kroner.Siste år har prisene for fritidsboliger ved sjøen steget solide 8,5 prosent, viser den årlige prisstatistikken for sjøhytter lagt frem av Eiendom Norge tirsdag. Les også: Hyttene ved sjøen blir dyrere de fleste steder, men her faller de i prisMen etter en brennhet start på årets sesong ved sjøen med raske salg og gode priser, mener flere som følger markedet tett ifølge DN at markedet er blitt mer avventende.- Prisutviklingen i hyttemarkedet vil flate ut i takt med en mer moderat boligprisutvikling, sier administrerende direktør Christian V. Dreyer i Eiendom Norge, ifølge avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også