Direktør forlater DNB Eiendom

Lederskifte på gang hos DNBs eiendomsmeglerforetak.

Terje Halvorsen slutter som som administrende direktør i DNB Eiendom AS etter å ha innehatt stillingen siden 2011.- DNB Eiendom har befestet sin posisjon som en av de ledende eiendomsmeglerne i Norge. Når Terje nå slutter overlater han et selskap med god vekst, og med effektive digitale verktøy som gjør boligsalget enklere, sier styreleder Trond Bentestuen i DNB Eiendom i en kommentar.Halvorsen mener det er på tide å gi rom for nye krefter til å lede selskapet.- Jeg har fått lede DNB Eiendom gjennom en veldig spennende tid preget av økt digitalisering. Vi har blant annet lansert Smart Solgt, som har gitt kundene bedre pris og hvor vi treffer de riktige kjøperne mer presist. Nå er det på tide å slippe til nye krefter som kan lede DNB Eiendom videre, sier den avtroppende direktøren. Terje Buraas som i dag er relationship manager i DNB Eiendom tar over rollen til Halvorsen inntil en ny direktør er på plass.- Terje Buraas har tidligere ledet Postbanken Eiendomsmegling og har vært med i ledelsen i DNB Eiendom i flere år, og vil sikre at selskapet fortsatt ligger helt i teten innen eiendomsmegling i Norge frem til en permanent ansettelse er på plass, sier Bentestuen.