Eiendomstopp: - Et eller annet tidspunkt før jul snur det i Oslo

Akkurat nå peker boligmarkedet i Oslo nedover, men eiendomstopp i DNB tror dette vil snu før jul.

Eiendom Norges boligprisstatistikk viser at boligprisene falt 1,6 prosent i juni og hele 3,1 prosent i Oslo. Imidlertid kommer nedkjølingen etter flere år med svært kraftig prisvekst, skriver DN.- Det har lenge vært et stigende marked og det setter sine spor. Selgere i Oslo må innse at de ikke får den prisen naboen fikk i fjor, sier Terje Buraas, sjef for DNB Eiendom.Han tror imidlertid ikke det er slik at prisene i hovedstaden vil fortsette fallet fra de tidligere månedene. Et eller annet tidspunkt før jul snur det, sier han til DN, og begrunner dette med at det er stor tilflytning til byen og at antallet eiendommer som ligger ute vil stabilisere seg.