– Man må rett og slett gjøre alt man kan. Få ryddet opp i boden, male noen lister og så videre, sier Marthe Hellebust, daglig leder for DNB Eiendom Grünerløkka til DN. Boligstylist Aslaug Annette Mølstad fra Amazing Space, forteller at hun opplever større pågang og behov for styling som en følge av at markedet går ned.Før kunne du vise frem nesten hva som helst, men nå er folk blitt mer kresne, forteller hun. - Det er mer behov for styling nå enn før. Det er veldig viktig, enten om du gjør det selv eller får andre til å gjøre det, sier hun. Hellebust i DNB Eiendom forteller til avisen at hun nå bruker mer tid med kundene for å klargjøre leiligheten, og har møter hvor de går gjennom hva de skal gjøre rom for rom. Det gjør ikke alle meglere, sier den daglige lederen.– Når markedet er som det er, har det også blitt viktigere å velge en megler som har deg som prioritet. Og ikke nødvendigvis den billigste, sier Hellebust. Megler Anders Langtind mener prisjustering er et viktig virkemiddel. Blant annet har han selv opplevd suksess ved å gå fra ti millioner kroner i prisantydning til 9,7 da han skulle selge en bolig tidligere. – Noen ganger er det en justering ned som må til, sier han til DN