Hvor lenge varer boligprisfallet i Oslo?

Majorstuen, Oslo. Foto: Finansavisen.

I begynnelsen av juli kom tall fra Eiendom Norge, Finn.no og Eiendomsverdi som viste at boligprisene falt 1,6 prosent i juni. Justert for sesongvariasjoner var boligprisene ned 0,7 prosent.Oslo var svakest med 3,1 prosent prisfall, og boligprisene i Oslo har dermed falt med 4,5 prosent siden toppen i april.De siste månedenes prisutvikling har satt en støkk i både kjøpere og selgere. Noen kjøpere blir skeptiske mens enkelte selgere irriterer seg over at de ikke får mange nok interessenter på visning.- Det har lenge vært et stigende marked og det setter sine spor. Selgere i Oslo må innse at de ikke får den prisen naboen fikk i fjor, sier Terje Buraas, sjef for DNB Eiendom, til dn.no.Han tror imidlertid ikke boligprisene vil fortsette å falle i mange måneder fremover.- Et eller annet tidspunkt før jul snur det, sier han, og begrunner dette med at det er stor tilflytning til byen og at antallet eiendommer som ligger ute vil stabilisere seg, avslutter Buraas.