Ringnes kjøpte Ringnes-bygget

Investoren bladde opp.

Næringseiendom

I går omtalte vi Estate Nyheters oppslag om at Pareto Eiendomsinvest Nordic hadde solgt Thorvald Meyers gate 2A for Bryggeriet Holding KS.Samme nettsted kan røpe at Christian Ringnes er kjøperen gjennom sitt Victoria Eiendom.- Først og fremst handler dette om å være husvert for verdens beste ølmerke i minst 20 år fremover og forhåpentligvis mye lenger, Ringnes har jo vært der siden 1876, sier Ringnes.

RINGNES KJØPTE RINGNES: Thorvald Meyers gate 2A. Foto: Google Street View.Ifølge Estate skal Ringnes Bryggeri åpne et mikrobryggeri med servering i eiendommen.Eiendomsinvestoren vil ikke kommentere kjøpesummen.- Eiendommen var selvfølgelig altfor dyr, men når man ser på den stolte høyreiste pipen med Ringnes-R-en en del år frem i tid, er det glemt for lenge siden, sier han til nettstedet.

næringseiendom
christian ringnes
pareto
Nyheter
Næringseiendom