- Må ikke dumpe prisen for raskt og for mye

Eiendomsmegler Lovisa Sigurdsson hadde nylig fem visninger på én og samme bolig i Oslo.

- Vi har utrolig mye som skal ut i august. Mange som hadde tenkt å kjøpe først, hiver seg nå rundt og selger først, sier eiendomsmegler Lovisa Sigurdsson i Nordvik og partners til DN.Nylig hadde hun fem visninger på én og samme bolig i Oslo.- Men vi fikk til slutt solgt for en god pris. Selger og megler må være utholdende, man må ikke dumpe prisen for raskt og for mye før man har sett hva markedet er villig til å gi. Men man må også forstå at man ikke får samme pris som naboen gjorde på begynnelsen av året, sier Sigurdsson til avisen.Boligprisene nedFerske tall torsdag viste at boligprisene i Norge sank med 1,2 prosent i juli 2017. Korrigert for sesongvariasjoner gikk prisene ned med 0,2 prosent.